Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Lähi-Idässä suunnitellaan todellista shokkisiirtoa! – Muuttaako Cityn tähti mieltään?

Kevin de Bruyne
AOP

Kevin De Bruyne harkitsee tuoreiden lähteiden mukaan siirtoa Saudi-Arabiaan.

Manchester Cityn tähti, Kevin De Bruyne saattaa olla seuraava pelaaja, joka siirtyy Euroopasta Lähi-itään.

De Bruyne, 32, on tällä hetkellä sivussa Valioliigan hallitsevien mestareiden vahvuudesta kärsittyään reisilihasvamman kauden avausottelussa Burnleytä vastaan. Vielä ei ole tiedossa, milloin hän palaa Pep Guardiolan joukkueeseen.

Saudi Pro Leaguessa hänen loukkaantumisensa ei kuitenkaan lannista. The Sunin saamien tietojen mukaan Lähi-Idässä suunnitellaan stratosfääristä tarjousta De Bruynen palveluksista. Ökyseura Al-Nassr on raporttien mukaan luottavaisin mielin supertähden hankinnan suhteen.

Belgialaisen nykyinen sopimus umpeutuu vuonna 2025 ja Cityn uutisoidaan miettivän tarkkaan, pitäisikö tämä myydä eteenpäin korkean siirtokorvauksen toivossa. Jatkosopimusneuvotteluiden kerrotaan olevan toistaiseksi kokonaan tauolla De Bruynen vakavan loukkaantumisen takia, eikä osapuolilla vaikuta olevan kiire istua neuvottelupöytään.

Al-Nassr on hankkinut viime aikoina vahvuuteensa kovia nimiä, kun Cristiano Ronaldon jälkeen joukkue on päässyt sopimuksiin muun muassa myös Marcelo Brozovicin, Sadio Manen ja Aymeric Laporten kanssa. De Bruyne on aiemmin vihjaillut halustaan päättää uransa Etihadilla, mutta kaikki on luonnollisesti mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat