La Liga

La Ligassa viiden maalin jännitysnäytelmä! – Norjalaistähti hirmuvireessä

Villarreal
Pixabay

La Ligassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa vastakkain asettuivat Granada ja Villarreal. Sarjataulukon häntäpäähän juuttunut Granada pystyi antamaan ennakkosuosikille tiukan vastuksen, mutta pisteet lähtivät lopulta vieraiden matkaan.

Estadio Nuevo Los Carmenesillä pelattu Granadan ja Villarrealin välinen kamppailu tarjosi hienoa viihdettä maanantai-illan ratoksi.

Kotiareenallaan pelannut Granada sai peliin hyvän alun, mutta joukkueen viimeistely-yritykset jäivät heppoisiksi.

Villarreal vastasi pelin avausmaalista 18. minuutilla Alexander Sorlothin väkevän nousun jälkeen. Norjalainen tarjosi maukkaan syötön keskustaan, jossa odottaneella Gerard Morenolla oli helppo työ siirtää pallo verkon perukoille.

Moreno lisäsi hetkeä myöhemmin keltapaitojen johtoa onnistuttuaan rangaistuspotkusta.

Ottelu näytti olevan menossa täysin vieraiden suunnitelmien mukaan, kun loistavassa vireessä ollut Sorloth latasi 28. minuutilla Villarrealin jo kolmen maalin karkumatkalle.

Granada reagoi kuitenkin nopeasti ja kavensi välittömästi Sorlothin maalin jälkeen, kun Ricard Sanchezin komea laukaus upposi keltapaitojen rysään. Myrto Uzuni toi isännät maalin päähän hetkeä myöhemmin ja peli oli täysin auki toiselle puoliajalle siirryttäessä.

Granada haki aggressiivisesti tasoitusta toisella nelivitosella, mutta sihti oli pahemman kerran hakusessa. Kaikki pelin maalit nähtiin avausjaksolla, joten Villarrealille arvokas 3-2 vierasvoitto.