Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid joutumassa pettymään: Argentiinalaistähti vakuuttaa tyytyväisyyttään Inter Milanissa

Lautaro Martinez
AOP

Real Madrid on joutunut muokkaamaan hyökkäysosastoaan kovalla kädellä Karim Benzeman jätettyä seuran. Inter Milania edustavaa Lautaroa Martinezia on linkitetty pitkään Los Blancosiin, mutta argentiinalainen vakuuttaa tyytyväisyyttään nykyisessä joukkueessaan.

Real Madrid on aloittanut kautensa erittäin vakuuttavasti. Seuran fanien keskuudessa on kuitenkin herännyt huoli siitä, miten Karim Benzeman tehot pystytään korvaamaan pitkällä aikavälillä.

Jude Bellingham on noussut esiin ja tehnyt maaleja uskomattomalla tahdilla, mutta englantilainen ei ole puhdas hyökkääjä. Rodrygo Goes, jota on peluutettu niin ikään ysipaikalla, myönsi hiljattain, ettei nauti kyseisestä roolista. Madrid hankki kesän aikana Joselu Maton vahvuuteensa, mutta konkarin ei uskota olevan pitkän aikavälin ratkaisu Santiago Bernabeulla.

Los Blancosin on uutisoitu olevan kiinnostunut Inter Milanissa pelaavasta Lautaro Martinezista. Maaliahne argentiinalainen myöntää huhujen tuntuvan imartelevilta, mutta vakuuttaa samaan hengenvetoon tyytyväisyyttään Nerazzurin paidassa.

– On selvää, että Real Madrid on valtava seura, mutta sydämeni sykkii Inter Milanille. Perheeni viihtyy mainiosti Milanossa ja yritän auttaa seuraa nousemaan seuraavalle tasolle sekä voittamaan lisää pokaaleja.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga