Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lla selkeät tavoitteet huomiseen Fulham-otteluun: “Vähintä, mitä voimme tehdä…”

Scott McTominay
AOP

Manchester United on aloittanut kautensa historiallisen surkeasti. Keskikastiin valahtanut ManU kohtaa seuraavassa ottelussaan Fulhamin. Scott McTominay linjaa joukkueen tavoitteita ennen lauantain kamppailua.

Manchester United kärsi viime viikonloppuna jälleen yhden nöyryytyksen, kun paikallisvastustaja City marssi helppoon 3-0 voittoon Old Traffordilla. Samalla päättyi ManU:n kolmen voiton putki alkukauden surkeiden tulosten keskellä.

Joukkue kohtaa seuraavassa pelissään lauantaina Fulhamin ottelussa, josta punaisten kannattajille ei kelpaa mikään muu kuin voitto. ManU:n pukuhuoneen on väitetty jakautuneen huonojen tulosten seurauksena, eikä Erik ten Hagin kykyihin ole väitetysti ollut enää samanlaista luottoa kuin viime kaudella.

Keskikenttäpelaaja Scott McTominay sivusi aihetta Unitedin verkkosivuilla.

– Ajatukseni ovat fanien luona, jotka käyttävät kovalla työllä ansaittuja rahojaan päästäkseen katsomaan otteluitamme. Vähintä, mitä voimme tehdä on pelata hyvin ja voittaa. Emme ole tällä kaudella onnistuneet siinä riittävästi, mutta jalkapallo on toisinaan sellaista.

– Meidän täytyy pitää ajatukset kirkkaana pukuhuoneessa, emmekä saa alkaa liian tunteellisiksi ympäröivien asioiden takia. Olen sataprosenttisen varma, että pystymme kääntämään tilanteen managerimme avulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga