Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Arsenal suunnittelee todellista yllätyshankintaa! – Barcelona jäämässä kakkoseksi

Arthur Vermeeren
AOP

Belgialainen keskikenttäpelaaja Arthur Vermeeren, 18, nousi viime vuonna Barcelonan ostoslistalle, kun joukkue etsi Sergio Busquetsille pitkäaikaista korvaajaa. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että lupaava teini on matkalla muihin maisemiin.

Arsenal on lähteiden mukaan lähellä Arthur Vermeerenin hankintaa. Kauppojen uskotaan voivan syntyä tammikuussa noin 15 miljoonan euron siirtosummaa vastaan. Tykkimiesten kerrotaan olevan vakuuttuneita siitä, että Vermeeren sopeutuisi ongelmitta Valioliigan tempoon.

Tällä hetkellä Royal Antwerp FC:tä edustava belgialainen lukeutuu Euroopan kirkkaimpien lupausten joukkoon ja useammat suurseurat ovat olleet hänen kintereillään. FC Barcelona tarkkaili jo viime vuoden aikana Vermeerenin tilannetta ja häntä pidettiin mahdollisena korvaajana Sergio Busquetsille, joka siirtyi Lionel Messin pelikaveriksi Inter Miamiin.

Football Espanan saamien mukaan Barcan haastava taloudellinen tilanne saattaa kuitenkin tarkoittaa sitä, että Vermeereniä ei onnistuta tuomaan Camp Noulle. Arsenalilla on nyt selkeä etulyöntiasema puolellaan, eikä nuorukaisen hintalappu aiheuta huolta Lontoossa.

Vermeeren on vakiinnuttanut nuoresta iästään huolimatta paikkansa Royal Antwerpin miehistössä ja päässyt tällä kaudella pelaamaan myös Mestarien liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga