Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle arvokkaat vieraspisteet! – Fulham kaatui loppuhetkien maalilla

Bruno Fernandes
AOP

Fulham joutui pettymään Valioliigan lauantain ensimmäisessä pelissä, kun Manchester United haki kolme pistettä Craven Cottagelta. Ottelun ratkaisu syntyi vasta lisäajalla Bruno Fernandesin hienon yksilösuorituksen myötä.

Edellisellä kierroksella Manchester Cityltä tylyn selkäsaunan saanut Manchester United aloitti terävästi Fulhamia vastaan. Pallo oli isäntien verkossa jo reilun viiden minuutin kohdalla, mutta Scott McTominayn osuma hylättiin lopulta pitkien VAR-tarkistusten jälkeen paitsiona.

Fulham alkoi saada tämän jälkeen pikkuhiljaa paremmin pelistä kiinni. ManU:n puolustus selvitti kuitenkin tilanteet ajoittain onnenkin ansiolla.

United aloitti toisen puoliajan jälleen rytinällä ja pystyi luomaan vaarallisia hyökkäyksiä. Etenkin Alejandro Garnacho oli hyvällä pelipäällä luoden uhkaa valkopaitojen maalille. Peli tasoittui toisen jakson alun jälkeen huomattavasti Fulhamin nostaessa prässiään. Andre Onana joutui esittämään muutaman kerran maalillaan parastaan.

United pystyi nousemaan lopussa voittoon Bruno Fernandesin vastattua ottelun ainokaisesta. Facundo Pellistri eteni vahvasti laidaltaan ja peliväline päätyi lopulta Fernandesille, joka kiskaisi komean laakin etukulmaan. Erik ten Hagin miehistö joutui lopussa vielä puolustuskannalle, mutta onnistui säilyttämään johtoasemansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga