Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Guardiola otti kantaa supertähden vaihtokomennukseen murskavoitossa: “Emme halunneet ottaa riskejä”

Erling Haaland
AOP

Manchester City ei jättänyt mitään arvailujen varaan Valioliigan lauantain ottelukierroksella. Pep Guardiolan ryhmä marssi vakuuttavaan 6-1 voittoon Bournemouthia vastaan. Pientä huolenaihetta City-faneille aiheutti Erling Haalandin tilanne. Norjalaistähti otettiin vaihtoon puoliajalla.

Manchester City oli juuri niin ylivertainen vastus Bournemouthille kuin odottaa saattoi. Taivaansiniset siirtyivät ensimmäisellä puoliajalla kolmen maalin johtoon Jeremy Dokun, Bernardo Silvan ja Manuel Akanjin toimesta.

Ottelun käsikirjoitus jatkui samanlaisena myös toisella nelivitosella Cityn mättäessä jälleen kolme rysää Phil Fodenin, Silvan ja Nathan Aken onnistuessa. Bournemouthin ainokainen merkattiin Luis Sinisterran nimiin.

Citizensin suurin sankari oli Doku, joka kirjautti maalinsa lisäksi peräti neljä syöttöpistettä. Suurin puheenaihe pelin päättyttyä oli kuitenkin Erling Haalandin tilanne. Norjalaistykki näytti loukanneen itseään avausjaksolla, eikä häntä nähty enää kentällä jälkimmäisellä puoliajalla.

Pep Guardiola sai vastailla Haalandia koskeviin kysymyksiin ottelun jälkeen.

– Hän väänsi nilkkansa, eikä tuntenut olevansa täydessä kunnossa, joten emme halunneet ottaa riskejä hänen kanssaan. Hän on jälleen mukana tiistaina tai sunnuntaina, Guardiola totesi Liverpool Echon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga