Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Entinen ManU-tähti täräyttää mielipiteensä joukkueen jatkosaumoista: “Heillä on puolikas mahdollisuus”

Paul Scholes
AOP

FC Kööpenhamina ja Manchester United iskevät yhteen keskiviikkona Mestarien liigan A-lohkon neljännellä pelikierroksella. Ottelussa riittää runsaasti panosta, sillä tällä hetkellä molemmat joukkueet ovat jatkopaikkojen ulkopuolella.

Paul Scholes uskoo Manchester Unitedin olevan suurissa ongelmissa ennen keskiviikkona pelattavaa Mestarien liigan ottelua FC Kööpenhaminaa vastaan. Entinen United-tähti, Scholes uskoo, että englantilaiset ovat lähestulkoon pakkovoiton edessä.

Erik ten Hagin joukkue hävisi lohkovaiheen kaksi ensimmäistä peliä Bayern Münchenille ja Galatasaraylle. ManU voitti Kööpenhaminan täpärästi edellisessä ottelussaan Harry Maguiren maalin ja Andre Onanan myöhäisen rangaistuspotkutorjunnan ansiosta.

United on A-lohkossa kolmantena, pisteen Galatasarayta jäljessä ja kuusi pistettä Bayernia perässä. Edessä on vielä matka Turkkiin, ennen kuin joukkue päättää lohkovaiheen kotonaan Saksan mestarijoukkuetta vastaan.

– He (United) ovat suurissa ongelmissa, Scholes kertoo Eurosportin mukaan.

– Mielestäni Mestarien liigassa on tärkeää pyrkiä voittamaan kotiottelut ja raapimaan vähintään tasureita vieraskentiltä.

– Galatasaray-ottelu oli suuri sääli. Tuollaiselle joukkueelle ei pitäisi koskaan hävitä kotona, mutta se ei ollut suuri yllätys ottaen huomioon, miten United pelasi.

– Heillä on puolikas mahdollisuus edetä jatkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga