Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

AC Milanin ja PSG:n ottelussa hurjat panokset: “Meidän täytyy pysyä henkisesti vahvoina”

Stefano Pioli
AOP

AC Milan on ajautunut vaikeaan tilanteeseen Mestarien liigassa. Edelleen voitoitta oleva joukkue pitää lohkon jumbosijaa hallussaan kahdella pisteellä. Punamustien manageri, Stefano Pioli on silti luottavaisin mielin ennen tiistai-iltana pelattavaa PSG-ottelua.

AC Milan on jäänyt ilman voittoa neljässä edellisessä ottelussaan. Kuukausi sitten irronnut täysi pistepotti Genoalta on enää kaukainen muisto, sillä tämän jälkeen takkiin on tullut Juventukselta, Paris Saint Germainilta ja Udineselta. Väliin mahtuu myös 2-2 tasuri Napolia vastaan milanolaisten sössittyä kahden maalin johtonsa.

Stefano Piolin suojateilla on edessään valtava haaste tiistaina, kun vastaan asettuu PSG. Pariisilaiset ottivat joukkueiden edellisessä kohtaamisessa suvereenin 3-0 voiton, mutta Piolilla riittää tästä huolimatta uskoa.

– Meidän täytyy pysyä henkisesti vahvoina. Emme ole voittaneet otteluakaan Mestarien liigassa, emmekä ole vielä onnistuneet maalinteossa. Pelasimme erittäin hyvän ensimmäisen puoliajan PSG:tä vastaan, Milan-manageri tuumii.

– Meidän on syytä näyttää paras versio itsestämme ja osoittaa suurta kunnianhimoa. Emme voi enää vain odotella, että muiden otteluiden tulokset auttavat meitä. Meidän on itse ansaittava onnemme ja nyt siihen tarjoutuu tilaisuus.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga