Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

PSG taipui San Sirolla – Mbappelta paljon puhuvia kommentteja: “Meidän on turha etsiä tekosyitä”

Kylian Mbappe, PSG
AOP

Italian mahtiseura AC Milan oli käytännössä pakkovoiton edessä tiistain Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan. UCL:n kestomenestyjä näytti suuruutensa ja nappasi arvokkaan 2-1 voiton vastoin kaikkia ennakko-odotuksia.

AC Milan ja Paris Saint Germain pistivät pystyyn viihdyttävän näytöksen UCL:n tiistain ottelukierroksella. San Sirolla käyty tasaväkinen kamppailu päättyi lopulta isäntäjoukkue Milanin 2-1 voittoon jännittävien vaiheiden jälkeen.

Pariisilaiset saivat otteluun lentävän lähdön, kun Milan Skriniar puski vieraat johtoon 9. minuutilla. Milanin vastaus tuli kuitenkin nopeasti, kun Rafael Leao ohjasi pallon ilmasta akrobaattisella tavalla ohi PSG-vahti Gianluigi Donnarumman.

Toisen puoliajan alussa syntynyt Olivier Giroudin osuma jäi pelin viimeiseksi, joten kolme tärkeää pistettä jäivät Milanoon.

Kylian Mbappe, joka jäi pelissä ilman maalia, kertoi mietteitään viimeisen pillin vihellyksen jälkeen.

– Ongelma on itsessämme aina kun emme voita. Meidän on turha etsiä tekosyitä, Mbappe kertoi Football-Italian mukaan.

– Milan pelasi korkealla itseluottamuksella ja voitti pelin. Kaikki kunnia heille. Halusimme pitää lohkon kärkipaikan itsellämme, mutta olemme nyt toisena. Meillä on jäljellä kotipeli Newcastlea vastaan, joka meidän täytyy voittaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga