Mestarien liiga

ManU:lle katastrofaalinen tappio! – Ten Hag ei niellyt tuomariston tekemiä päätöksiä

Erik ten Hag

Manchester Unitedin 2-0 johto suli karmaisevalla tavalla, kun FC Kööpenhamina nousi takaa 4-3 voittoon. United-manageri, Erik ten Hag oli erittäin pettynyt tuomariston tekemiin päätöksiin.

Kaikki näytti hyvältä ensimmäisen 30 minuutin ajan Manchester Unitedin kannalta. Erik ten Hagin ryhmä teki kaki hienoa maalia FC Kööpenhaminan verkkoon, joista molemmista vastasi Rasmus Hojlund.

Marcus Rashfordin saama kiistanalainen punainen kortti kuitenkin muutti täysin ottelun suunnan. Kööpenhamina heräsi henkiin päästyään miesylivoimalle ja Mohamed Elyounoussi kavensi vain hetkeä myöhemmin.

Diogo Concalves niittasi pelin tasoihin rangaistuspotkusta.

Bruno Fernandes vei vajaamiehisen Unitedin johtoon toisella puoliajalla niin ikään pilkulta. Kööpenhamina nousi kuitenkin voittoon Lukas Leragerin ja Roony Bardagjin osumilla.

Tappion myötä Unitedin jatkohaaveet ovat enää marginaaliset. Joukkue on voittanut vain yhden neljästä pelaamastaan ottelusta, ja takkiin on tullut kolme kertaa. Ten Hag latasi pelin jälkeen täyslaidallisen tuomariston suuntaan.

– Olemme pettyneitä, sillä pelasimme alussa kauden parasta peliämme. Punainen kortti muutti kaiken. Se oli todella ankara päätös, johon olen hyvin pettynyt. Jalkapallon ei pitäisi olla tällaista.

Lähde: 90min