Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool valmistelee muhkeaa tarjousta brittilupauksesta! – Jatkuuko ura Valioliigassa?

Liverpool
Pixabay

Liverpoolin kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Leeds Unitedia edustavasta Archie Graysta. Tuoreiden raporttien mukaan Anfieldillä suunnitellaan tarjouksen jättämistä lahjakkaasta pelaajasta.

Viime kauden päätteeksi Valioliigasta pudonnut Leeds United siirtyi hiljattain Daniel Farken alaisuuteen. Entinen Norwich-käskyttäjä on saanut iskostettua Whitesin hyvään iskuun ja joukkue majailee tällä hetkellä Championshipin kolmannella sijalla.

Yksi Leedsin näkyvimmistä pelaajista on ollut Archie Gray. Vasta 17-vuotias Gray oli ykkösjoukkueen mukana jo viime kaudella, mutta joutui tuolloin istumaan istumaan penkillä. Tällä sesongilla vastuuta on kuitenkin irronnut ja teinitähti on toistaiseksi pelannut 16 ottelua esiintyen edukseen.

Gray on omimmillaan keskikentän keskustassa puolustavassa roolissa, mutta pystyy tarvittaessa operoimaan myös laitapuolustajan tontilla.

Football 365:n tietojen mukaan Valioliigan mahtiseura Liverpool on ottanut Grayn tutkaansa ja suunnittelee hänestä noin 40 miljoonan punnan tarjousta.

Jos huhut pitävät paikkaansa on erittäin todennäköistä, että Trent Alexander-Arnoldiin verrattu Gray saa ensi kaudella toisen tilaisuutensa Valioliigassa. Leeds-tähden voimassa oleva kontrahti päättyy vuonna 2025. Poolin lisäksi myös Crystal Palacen ja Evertonin kerrotaan olevan hänen perässään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset