Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan jättiläisille kylmä suihku! – Brightonin superlupaus pitkään jatkosopimukseen

Evan Ferguson
AOP

Roberto De Zerbin luotsaama Brighton on saanut mahtavia uutisia Evan Fergusonia koskien. Siirtohuhujen keskiössä ollut huippulupaus päätti allekirjoittaa Seagullsin kanssa peräti vuoteen 2029 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Nuorukaisen päätös on läpsäisy usean suurseuran kasvoille.

Evan Ferguson on jatkanut huimaa kehittymistään noustuaan Brightonin edustusmiehistöön. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on mättänyt 11 valioliigaotteluun viisi maalia ja seura palkitsi hänen hyvät otteensa jatkosopimuksella.

Kun viime kaudella syntyi kuusi osumaa, tuli aiemmin hattutempun Newcastlen verkkoon tehneestä Fergusonista ensimmäinen teini-ikäinen pelaaja sitten Wayne Rooneyn, joka on tehnyt kalenterivuoden sisällä kymmennen maalia Valioliigassa. Irlannin paidassa Ferguson on ehtinyt pelata 8 A-maaottelua, joiden aikana verkko on heilunut kolme kertaa.

Useammat valioliigaseurat olivat lahjakkaan maalinsylkijän kintereillä, mutta Brighton onnistui vakuuttamaan pelaajan jatkamaan uraansa Amex Stadiumilla.

– Evan ansaitsee tämän uuden sopimuksen ja hänellä on suuri tulevaisuus edessään, Lokkien päävalmentaja, Roberto De Zerbi kommentoi.

Myös seuran tekninen johtaja, David Weir oli hyvillään pelaajan raapustettua nimensä jatkopapereihin.

– Evan on loistava nuori lahjakkuus, ja olemme iloisia hänen puolestaan. Hän on osoittanut kykynsä noustuaan joukkueeseen vuoden alussa, ja odotamme innolla hänen kanssaan työskentelyä sekä hänen edistymisensä seuraamista.

Lähde: Extratime.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga