Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Real Madrid edelleen pitkään himoitsemansa bundesliigatähden kintereillä!

Alphonso Davies puolustaja Bayern München
AOP

Bayern Müncheniä edustava Alphonso Davies on ollut jo pitkään Real Madridin hankintalistalla. Pelaajan ei uskota vaihtavan maisemaa tammikuun siirtoikkunassa, mutta kesällä siirron mahdollisuutta ei voida sulkea pois.

Alphonso Davies siirtyi vuonna 2019 Bayern Müncheniin suhteellisen nimettömänä lupauksena. Laitapuolustajan huimat otteet tekivät kuitenkin nopeasti vaikutuksen ja mies on noussut vuosien aikana yhdeksi baijerilaisten tärkeimmistä pelaajista.

Monipuolinen kanadalainen pystyy operoimaan laitapuolustajan tontin lisäksi myös laitalinkkinä. Viime vuonna pelatuissa Qatarin MM-kisoissa Davies nähtiin välillä myös keskushyökkääjänä.

Tuulennopean pelaajan nykyinen sopimus umpeutuu puolentoista vuoden kuluttua, eikä jatkosopimusneuvotteluista ole hiiskunut juurikaan tietoja julkisuuteen.

Davies on tälläkin kaudella ollut yksi Bayernin tärkeimmistä lenkeistä kuuluen säännöllisesti Thomas Tuchelin avauskokoonpanoon. Matka saattaa kuitenkin jatkua muihin maisemiin lähitulevaisuuden aikana, sillä Davies on yksi Real Madridin pitkäaikaisista siirtokohteista.

Fabrizio Romano kirjoittaa, että Davies ei tule pakkaamaan laukkujaan tammikuun aikana, mutta siirto on mahdollinen ensi kesänä. Kaikki riippuu Romanon mukaan Bayernin halukkuudesta, mutta Real on selkeästi kiinnostunut Daviesista ja aikoo jatkossakin lähettää pelaajatarkkailijoita pitämään häntä silmällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga