Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Pystyykö Juventus pitämään kiinni timantistaan? – Valioliigaseurat kärkkyvät taustalla

Federico Chiesa
AOP

Juventusta edustava Federico Chiesa saattaa olla matkalla muihin maisemiin. Italialaisen ja hänen nykyisen työnantajansa jatko-sopimusneuvottelut eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta. Miehen perässä on ollut lähteiden mukaan nimeämättömiä Valioliigan huippuseuroja.

Juventus pystyi pitämään runkonsa yllättävän hyvin kasassa viime kauden jälkeen, vaikka joukkue jäikin Mestarien liigan ulkopuolelle. Muun muassa Dusan Vlahovicia pidettiin käytännössä varmana lähtijänä, mutta serbihyökkääjä päätti vastoin kaikkia ennakko-odotuksia jatkaa uraansa Allianz Stadiumilla.

Toinen pelaaja, jonka tulevaisuuden yllä on leijunut runsaati epävarmuutta, Federico Chiesa jatkaa niin ikään Torinossa. 90minin saamien tietojen mukaan tilanne saattaa kuitenkin muuttua lähitulevaisuudessa, sillä Chiesan ja Juven väliset jatkosopimusneuvottelut eivät ole raportoidusti sujuneet kovinkaan myönteisissä merkeissä.

Useamman valioliigaseuran kerrotaan tarkkailevan Chiesan tilannetta, joten Juvelle saattaa tulla kiire kiinnittää pelaajansa uudella kontrahdilla. Chiesan voimassa oleva sopimus päättyy vuonna 2025, mutta aikaa ei silti ole hukattavaksi asti.

Italian maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Chiesa on ollut yksi Bianconerin tärkeimmistä hyökkäyspään pelaajista. Lukuisat loukkaantumiset ovat kuitenkin varjostaneet legendaarisen Enrico Chiesan pojan uraa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A