Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Entinen Chelsea-pelaaja suostuttelee maalitykkiä Stamford Bridgelle: “Aion varmistaa, että se tapahtuu”

Victor Osimhen, Napoli.
AOP

Entinen Chelsea-pelaaja, John Obi Mikel kertoo tekevänsä kaikkensa sen eteen, että Napolin tähti, Victor Osimhen siirtyy Stamford Bridgelle. Nigerialaishyökkääjän on uskottu vaihtavan maisemaa ensi vuoden aikana.

Napolissa hurjaa jälkeä tehnyt Victor Osimhen on vakuutellut useaan otteeseen rakkauttaan työnantajaansa kohtaan. Tämä ei ole kuitenkaan hillinnyt miehen ympärillä vellovia siirtohuhuja, vaan pelaajan uskotaan olevan saatavilla riittävän korkeaa siirtosummaa vastaan.

Yksi Partonopein viime kauden mestaruuden takuumiehistä on ollut kuluvallakin kaudella upeassa vireessä tehtyään kahdeksaan Serie A-otteluun kuusi maalia.

Osimhenin nykyinen sopimus päättyy Napolin kanssa vuonna 2025, joten joukkueella on ensi vuonna hyvä tilaisuus tehdä hänellä kauppaa, jos mies päätetään myydä eteenpäin. Hyökkääjän hintalapun uskotaan pyörivän noin 100 miljoonan punnan hujakoilla, joka ymmärrettävästi rajoittaa kiinnostuneiden seurojen ostohaluja.

Entinen Chelsea-tähti, John Obi Mikel on silti vakuuttunut, että Osimhenin hankinta palvelisi hänen vanhan seuransa etuja. Nigerialainen lähetti Sports Molen mukaan suoran viestin Osimhenille:

– Tiedän, että tulet ensi kaudeksi Chelseaan. Voin toimia siirron agenttina ja järjestelijänä. Aion varmistaa, että se tapahtuu. Olemme tarvinneet kaltaistasi pelaajaa siitä lähtien, kun Drogba (Didier) jätti seuran.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A