Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: FC Barcelona viemässä brassilupauksen Chelsean nenän edestä!

Gabriel Moscardo, Corinthians.
AOP

Barcelonan kerrotaan nyt johtavan kilpailua Corinthiansin keskikenttäpelaaja Gabriel Moscardon allekirjoituksesta.

Vasta 18-vuotiaas brasilialainen superlupaus, Gabriel Moscardo on Euroopan huippuseurojen tähtäimessä. Moscardoa on linkitetty vahvasti muun muassa Chelseaan, mutta CaughtOffside kertoo, että FC Barcelona on kiilannut edelle pelaajaa koskevissa siirtoneuvotteluissa.

Kataloniassa uskotaan, että Moscardolla on kaikki edellytykset nousta pitkän aikavälin korvaajaksi Sergio Busquetsille, joka jätti kesällä Camp Noun ja siirtyi Pohjois-Amerikan MLS:ään.

Taubaten kaupungissa syntynyt Moscardo on saanut tällä kaudella mukavasti vastuuta Corinthiansin ykkösmiehistössä. Keskikenttäpelaaja on tähän mennessä pelannut yhteensä 16 ottelua Brasilian pääsarjassa. Tämä on kova saavutus, sillä Moscardo nousi ykkösjoukkueen mukaan vasta heinäkuun aikana.

Äärimmäisen lahjakas superlupaus on omimmillaan keskikentän pohjalla puolustavan pelaajan roolissa. Moscardo pystyy kuitenkin operoimaan keskikaistalla missä roolissa tahansa ja tukee hyökkäyksiä ahkerasti.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Moscardon pelit ovat jatkumassa pian Euroopan kentillä, mutta tulevasta työnantajasta ei ole vielä varmuutta. Chelsea pystyisi todennäköisesti maksamaan korkeampaa palkkaa, mutta Barcan tarjoaman projektin uskotaan kiinnostavan Moscardoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga