Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Juventus tutun miehen kintereillä – Riittääkö kassassa kuvetta?

Domenico Berardi
AOP

Serie A:n mahtiseura Juventus on ollut jo pidemmän aikaa Sassuolossa pelaavan Dominico Berardin kintereillä. Torinolaisseuran kerrotaan herättäneen uudelleen kiinnostuksensa ja pyrkivän hankkimaan Berardin riveihinsä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Sassuolon paidassa kovaa jälkeä menneinä kausina tehnyt Domenico Berardi oli kesällä sitkeiden siirtohuhujen ympäröimänä. Laitahyökkääjän uutisoitiin olevan todella lähellä siirtyä Juventukseen ja hän jopa yritti pakottaa diiliä läpi.

Berardi missasi tilanteen takia muutaman ottelun alkukaudella, mutta on jälleen palannut normaalisti Sassuolon vahvuuteen. Vanhan Rouvan kesällä jättämä tarjous jäi lähteiden mukaan kauas Berardin nykyisen työnantajan asettamasta hintalapusta.

Juve ei ole kuitenkaan luopunut aikeistaan ja pyrkii raportoidusti solmimaan kaupat tammikuun aikana. Tämä on todennäköisesti paljon helpommin sanottu kuin tehty, sillä Juvella ei ole varaa maksaa jättimäistä siirtokorvausta 29-vuotiaasta pelaajasta.

Lähteet kertovat, että Juve aikoo kaikesta huolimatta yrittää, sillä Berardin uskotaan pystyvän tuomaan uuden ulottuvuuden joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

Berardi on tuttu pelaaja Juve-faneille, sillä hän on edustanut seuraa kahteen otteeseen lainadiilillä. Juventus-lainoja lukuun ottamatta, mies on pelannut koko ammattilaisuransa ajan Sassuolon väreissä.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset