Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Kloppin entinen luottopelaaja vaihtamassa seuraa? – Jatkuuko ura Serie A:ssa?

Thiago Alcantara, Liverpool.
AOP

Thiago Alcantaran pelit Anfieldillä näyttävän olevat pelatut. Espanjalaistähti on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, eikä hänen uskota enää nousevan Jürgen Kloppin suosioon.

Liverpoolia edustavan Thiago Alcantaran urakäyrä on kääntynyt jyrkästi alaspäin. Takavuosina tärkeässä roolissa Redsin miehistössä pelannut Alcantara on jäänyt sivustaseuraajan rooliin lukemattomien vammojen ja ailahtelevien otteidensa myötä.

Työteliäällä keskikenttäpelaajalla oli aiemmin arvokas rooli Jürgen Kloppin aggressiiviseen prässiin nojautuvassa pelitavassa, mutta loukkaantumiset ovat alkaneet näkyä Thiagon otteissa vauhdin hidastumisena.

Espanjalaisen voimassa oleva sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä jatkoa ole näillä näkymin luvassa. Näin ollen miehen uskotaan jättävän Anfieldin taakseen viimeistään tulevana kesänä.

Thiago ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan, mutta hänen palveluksensa kiinnostavat raportoidusti muun muassa Italiassa. Sport Witness kertoo, että Inter Milan ja Juventus ovat molemmat Thiagon kintereillä.

Thiagon nykyinen palkka on kuitenkin osoittautumassa liian korkeaksi, joten miehellä on tiedossa tuntuva pudotus tuloihin, jos ura jatkuu saapasmaassa. Jää nähtäväksi, mitä Thiagon kohdalla tapahtuu, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että pelit ovat jatkumassa Britteinsaarten ulkopuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A