Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Todellinen timantti saatavilla! – Vaihtaako La Liga-komeetta maisemaa? – “Pelaajan täytyy päättää tulevaisuudestaan”

Nico Williams
AOP

Athletic Bilbaon laitahyökkääjä, Nico Williams saattaa päätyä kauppatavaraksi kovaa vauhtia lähestyvässä tammikuun siirtoikkunassa. Taitavan espanjalaisen sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen ja miehen allekirjoitus kiinnostaa useammassa suunnassa.

Athletic Bilbaon pelaavaan miehistöön raketin lailla noussut Nico Williams on tätä nykyä yksi Euroopan kiinnostavimmista laitahyökkääjistä. 21-vuotias Williams aloitti peliuransa Osasunan nuorisoakatemiassa, josta matka jatkui Bilbaon vastaavaan vuonna 2013.

Nuorukainen nousi Bilbaon ykkösjoukkueeseen kaksi vuotta sitten ja tällä kaudella vastuuta on irronnut runsaasti. Williams on pelannut 10 La Liga-ottelua tehden yhden maalin ja antaen peräti viisi maalisyöttöä.

Huimat otteet ovat herättäneet kiinnostusta myös baskimaan ulkopuolella ja Williamsia on linkitetty muun muassa Aston Villaan, FC Barcelonaan ja Real Madridiin.

Pelaaja itse kertoi hiljattain jatkosopimusneuvotteluiden edenneen hyvin, mutta nyt miehen agentti, Felix Tainta laittaa Bilbaon kannattajille jäitä hattuun.

– Sopimusneuvotteluissa on aina kuunneltava pelaajan tarpeita ja pyrittävä löytämään molemmille osapuolille paras ratkaisu, Tainta totesi Football Espanan mukaan.

– On hyvä muistaa, että sopimus on päättymässä lähiaikoina. Uutta tarjousta ei ole jätetty. Pelaajan täytyy päättää tulevaisuudestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga