Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamille vaihteeksi hyviä uutisia – Luottopelaaja palaamassa kentille odotettua aikaisemmin!

Destiny Udogie, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenham Hotspur on saanut vaihteeksi hyviä uutisia sairastuvan puolelta. Laitapuolustaja Destiny Udogien vamma ei ole lähteiden mukaan niin paha kuin pelättiin ja hänen uskotaan olevan Spursin vahvuudessa maajoukkuetauon jälkeen.

Destiny Udogie joutui jäämään sivuun Italian maajoukkueesta loukkaantumisen takia. Tämä käynnisti valtavan spekulaation puolustajan terveydentilanteesta ja hänen pelättiin joutuvan kuntouttamaan itseään pitkään.

Udogien tilannetta seurattiin Tottenhamissa tarkalla silmällä, sillä sivussa on vammojen takia jo valmiiksi James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ryan Sessegnon, Ivan Perisic ja lonkkaleikkauksesta toipuva Richarlison.

Udogien kerrotaan saaneen vammansa alun perin viime kuussa pelatussa Fulham-ottelussa, jonka jälkeen häntä ei nähty kentällä Crystal Palacea vastaan. Laitapuolustaja palasi jälleen mukaan Chelsea-ottelussa, joka päättyi hänen kohdaltaan ulosajoon.

Aiemmin kärsitty loukkaantuminen on nyt pakottanut Udogien sairastuvan puolelle, mutta Birmingham Liven mukaan kyseessä ei ole mitään vakavaa. Näin ollen italialaisen uskotaan olevan jälleen käytettävissä, kun Spurs kohtaa seuraavassa ottelussaan Aston Villan. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 4. ja viisi pisteen erolla toisistaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga