Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Vanha suola janottaa – Viekö Arsenal sittenkin Newcastlen siirtokohteen?

Ruben Neves
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Al-Hilalia edustavan Ruben Nevesin kerrotaan haaveilevan paluusta Valioliigaan. Newcastle Unitedin lisäksi mahdolliseksi ottajaksi on ilmaantunut myös Arsenal, joka on raporttien mukaan valmis tarjoamaan portugalilaiselle lainasopimusta.

Arsenalin kerrotaan olevan valmis taistelemaan Newcastle Unitedin kanssa Ruben Nevesin allekirjoituksesta.

Wolverhampton Wanderersissa Valioliigan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon noussut Neves teki kovan ratkaisun ja siirtyi Saudi Pro Leaguessa pelaavan Al-Hilalin riveihin. Vanha suola tuntuu kuitenkin janottavan, sillä miehen on kerrottu haaveilevan paluusta brittikentille.

Eddie Howen valmentama Newcastle haluaa vahvistaa keskikenttäänsä tammikuun aikana, mutta nyt myös Arsenal on ilmaantunut apajille.

Arsenal tarkkailee Shields Gazetten tietojen mukaan Nevesin lisäksi myös Aston Villan Douglas Luizia, Benfican Joao Nevesiä ja Fluminensea edustavaa Andrea. Nevesin nimi on kuitenkin korkealla Mikel Artetan toivelistalla, sillä Portugalin maajoukkuemies on todistanut useaan kertaan tasonsa korkeimmalla huipulla.

26-vuotias Neves on toistaiseksi pelannut Al-Hilalin paidassa kaikki kilpailut huomioituna 17 ottelua tehden kaksi maalia. Tykkimiesten uskotaan valmistelevan Nevesille loppukauden mittaista lainasopimusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat