Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean sensaatio avautuu siirrostaan! – “Kaikki tapahtui todella nopeasti”

Cole Palmer
AOP

Cole Palmer on ollut yksi Valioliigan alkukauden suurimmista sensaatioista. Lahjakkaan 21-vuotiaan peliesitykset poikivat myös valinnan Englannin maajoukkueeseen. Palmer paljastaa nyt, miksi hän päätti jättää Manchester Cityn taakseen.

Cole Palmer oli kesällä suuren päätöksen edessä. 21-vuotias keskikenttäpelaaja oli päässyt viime kaudella vain seitsemän kertaa Pep Guardiolan avauskokoonpanoon, joten pelihalut olivat uuden kauden alla valtavat.

Lopulta Palmer päätti nostaa kytkintä ja siirtyä Manchester Citystä kohti uusia haasteita. Citizensin oma kasvatti vaihtoi Chelsean paitaan, jossa vastuuta on irronnut ja tulosta on syntynyt mukavasti. Tähän mennessä Palmer on pelannut 10 valioliigaottelua, joissa hän on tehnyt 4 maalia ja antanut 2 maalisyöttöä.

Loistava vire palkittiin hiljattain myös valinnalla Englannin maajoukkueeseen. Palmer avautuu nyt siirtopäätöksensä taustoista.

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. Puhuin Chelsean edustajan ja isäni kanssa, mutta en tiennyt, mitä tehdä. Ajattelin asiaa läpikotaisesti muutaman päivän ajan. Tulin siihen tulokseen, että urani kannalta siirto on paras ratkaisu, jotta voisin saada säännöllistä peliaikaa. Toistaiseksi päätökseni on kannattanut, Palmer kertoi Eurosportin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga