Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Manchester City tavoittelee todellista kultakimpaletta – Läpimurtokausi La Ligassa!

Manchester City
Pixabay

Manchester City on hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan kiinnostunut Gironassa pelaavasta Saviosta. Brasilialaislupaus pelaa todellista läpimurtokautta La Ligassa, jonka myötä hänen profiilinsa on noussut kohinalla ennen tulevia siirtomarkkinoita.

La Ligan kärjessä porskuttavan Gironan riveistä löytyy useita onnistujia. Yksi tällainen on Savio, joka on esittänyt ennakkoluulottomia otteita joukkueen hyökkäyksessä. Vasta 19-vuotias superlahjakkuus on toistaiseksi pelannut 13 La Liga ottelua tehden neljä maalia. Tämän lisäksi kaikki pelit aloittanut nuorukainen on antanut 4 maaliin johtanutta syöttöä.

Ligue 1-seura Troyesista lainalla pelaavan Savion on määrä palata takaisin Ranskaan kuluvan kauden päätyttyä.

Tilanne saattaa muuttua, sillä muun muassa FC Barcelonan on kerrottu pitävän pelaajan tilannetta silmällä. CaughOffside kuitenkin kertoo, että Manchester City näyttää kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta pelaajan seuraavaksi työnantajaksi.

Cityn uskotaan antavan Saviolle täyden keskittymisrauhan kuluvan kauden ajaksi ja pyrkivän kesällä neuvottelemaan tämän siirrosta Etihadille.

Savio, joka teki ammattilaisdebyyttinsä kotimaansa pääsarjassa pelaavan Atletico Mineiron paidassa, siirtyi Troyesiin viime vuoden kesällä. Superlupaus on tuttu näky Brasilian nuorten maajoukkueissa ja murtautumista A-maajoukkueeseen pidetään vain ajan kysymyksenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga