Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Entisen ManU-tähden ura vedenjakajalla – Jatkuuko pelit Saudi-Arabiassa?

Chris Smalling
AOP

Chris Smallingin pelit Italiassa saattavat olla tulossa päätökseensä. Loukkaantumisista kärsinyt AS Roman puolustaja on herättänyt kiinnostusta Saudi Pro Leaguessa.

AS Roma saattaa laittaa Chris Smallingin kauppatavaraksi tammikuun siirtoikkunassa. Roman kerrotaan harkitsevan tarjouksia kokeneesta englantilaispuolustajasta, jonka palvelukset ovat kiinnostaneet Lähi-Idässä.

Smalling siirtyi Romaan vuonna 2019 ja on noussut yhdeksi Giallorossin alakerran johtohahmoista. Konferenssiliigan voittoa juhlinut Smalling allekirjoitti viime kesänä Roman kanssa vuoteen 2025 asti päättyvän sopimuksen, mutta hänen jatkonsa on kuitenkin vaakalaudalla.

Smalling on ollut polvivaivojen takia sivussa useamman kuukauden, jonka myötä hän on menettänyt asemansa joukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Englantilaistoppari on toistaiseksi päässyt kentälle tällä kaudella vain kolmessa ottelussa, eikä häntä olla nähty viheriöllä sitten syyskuun alun.

Smallingin ura Italiassa on ollut loukkaantumisten värittämä, jonka takia Roman uskotaan olevan valmis päästämään hänet muihin maisemiin.

Daily Mail kertoo, että nimeämättömät saudiseurat tarkkailevat entisen ManU-pelaajan tilannetta, joten miehen työnantaja saattaa vaihtua tulevien kuukausien aikana. Smallingin markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 8 miljoonaa euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat