Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen valioliigatähti hehkuttaa Lontoon tähtisikermän pelaamista: “Joukkueella on nyt arvokasta kokemusta”

Hector Bellerin
AOP

Entinen Arsenal-pelaaja Hector Bellerin uskoo, että hänen vanha seuransa on oppinut viime vuodesta ja pystyy tällä kaudella jälleen taistelemaan kärkisijoista.

Arsenal palasi viime kaudella todella pitkän tauon jälkeen mukaan Valioliigan kärkikahinoihin. Tykkimiehet pitivät piikkipaikkaa hallussaan pitkälle kevääseen, kunnes Manchester City nousi lopulta ohi.

Lontoolaiset ovat aloittaneet kautensa jälleen vahvasti ja uudet hankinnat ovat tuoneet joukkueeseen lisää laatua.

Viime kesänä Arsenalin pysyvästi taakseen jättänyt Hector Bellerin paljastaa seuraavansa edelleen tarkasti vanhan seuransa edesottamuksia. Espanjalaispuolustaja kertoo olevansa toistaiseksi erittäin vakuuttunut näkemästään. Bellerin yltyi kehumaan myös entistä valmentajaansa, Mikel Artetaa.

– Hän (Arteta) jatkaa aina uuden oppimista, joka on yksi hänen hienoista ominaisuuksistaan. Hän pystyy sopeutumaan ja oppimaan virheistään sekä uudistamaan itseään jokaisella kaudella. Hän teki samoja asioita vielä pelatessaan ja neuvoi meitä muita pelaajia. Kaikki tiesivät, että hänestä tulee jonain päivänä manageri.

– Mielestäni joukkueella on nyt arvokasta kokemusta, jota siltä on aiemmin puuttunut. Uskon, että he jatkavat kehittymistään vuosi vuodelta ja nostavat Arsenalin sinne, minne se kuuluukin.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga