Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jättääkö Cityn maajoukkuemies Etihadin tammikuussa? – “Hänen tulisi lähteä uransa kannalta”

Kalvin Phillips, Manchester City.
AOP

Valioliiga-asiantuntija, Gabriel Agbonlahor uskoo, että Manchester Cityä edustavan Kalvin Phillipsin olisi korkea aika vaihtaa seuraa. Englannin maajoukkuemiehen vastuu ei ole lisääntynyt kuluvallakaan kaudella, vaikka hän päätti jäädä kesällä taistelemaan peliajastaan.

Pitkään jatkunut huhumylly Kalvin Phillipsin ympärillä jatkuu edelleen. 27-vuotias englantilainen oli kesällä linkitettynä useampaan eri suuntaan, mutta päätti jatkaa Etihadilla voidakseen taistella paikasta avauskokoonpanossa.

Tietä Citizensin kivikovaan avauskokoonpanoon ei ole kuitenkaan löytynyt ja Phillipsin on uutisoitu tuskastuneen asemaansa. Mies antoi hiljattain tulevaisuudestaan kaksijakoisia kommentteja, jonka jälkeen hänen on uskottu haluavan siirtyä muualle tammikuun siirtoikkunan puitteissa.

Phillipsiä on linkitetty viime aikoina muun muassa Eddie Howen luotsaaman Newcastle Unitedin paitaan. Entinen valioliigahyökkääjä, Gabriel Agbonlahor uskoo, että Phillipsin olisi korkea aika nostaa kytkintä.

– Hänen tulisi lähteä uransa kannalta. Hän on 27-vuotias ja hänen pitäisi pelata elämänsä parasta jalkapalloa. Hän oli ilmiömäinen Leedsissä, mutta on pelannut vain 16 ottelua Cityssä. Se ei ole tarpeeksi.

– Heillä on joukkueessaan Rodri, joka ei ole ikinä loukkaantuneena, eikä tule ulosajetuksi muutamaa viikkoa sitten tapahtunutta poikkeusta lukuunottamatta. Pep (Guardiola) on osoittanut, ettei hän luota Phillipsiin.

– Jos olisin Phillips, siirtyisin Newcastleen. He menettivät Tonalin (Sandro), joten hän käytännössä kävelisi joukkueeseen.

Lähde: Geordie Boot Boys

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga