Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Managerilegenda sittenkin matkalla Saudi-Arabiaan? – “Tulen työskentelemään siellä jossain vaiheessa”

Jose Mourinho, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

José Mourinhon työsopimus AS Roman kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Kaiken urallaan nähnyt konkarivalmentaja hylkäsi aiemmin Saudi-Arabiasta tulleen jättimäisen tarjouksen, mutta on omien sanojensa mukaan kiinnostunut työskentelemään Lähi-Idässä.

AS Roman päävalmentajana vuodesta 2021 lähtien työskennellyt José Mourinho on onnistunut pestissään vähintään kelvollisesti. Konferenssiliigan pystin voittaminen päätti Roman pitkän pokaalittoman putken. Myös FA Cupin finaaliin yltäminen oli hieno saavutus, vaikka Sevilla osoittautuikin lopulta paremmaksi.

Mourinhon voimassa oleva kontrahti päättyy kuluvan kauden jälkeen ja mies myöntää, että Saudi-Arabiassa valmentaminen kiinnostaa. Portugalilainen ehti aiemmin hylätä Lähi-Idästä tulleen työtarjouksen.

– Aion matkustaa Saudi-Arabiaan vapaa-ajallani, mutta olen vakuuttunut, että tulen työskentelemään siellä jossain vaiheessa. En tiedä milloin, mutta olen melko varma siitä, Mourinho kertoo Daily Mailin mukaan.

– Olen täysin sitoutunut työhöni Roman kanssa ja aion tehdä kaikkeni seuran eteen viimeiseen päivään asti. Kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta, mutta aion todella tehdä tämän (valmentajaa Saudi-Arabiassa).

Roma aloitti kautensa todella alavireisesti valahtaen Serie A:n tyvipäähän. Mourinhon ryhmä on kuitenkin pystynyt kipuamaan seitsemännelle sijalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat