Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: ManU:n tähtipuolustaja haaveilee seurasiirrosta – Vaihtuuko osoite ensi kaudeksi?

Raphael Varane, Manchester United.
AOP

Raphaël Varane haluaa jättää Manchester Unitedin taakseen tulevana kesänä ja tähyilee siirtoa Italiaan tai Saudi-Arabiaan, lähteet kertovat. Ranskalainen on jäänyt kuluvalla kaudella pieneen rooliin.

Lukemattomista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Raphaël Varane ei ole missään vaiheessa pystynyt täysin vastaamaan odotuksiin Old Traffordilla.

Real Madridissa kaiken mahdollisen voittanut keskuspuolustaja muodosti vielä viime kaudella toimivan toppariparin yhdessä Lisandro Martinezin kanssa, mutta vammat ovat sotkeneet kuluvalla sesongilla parhaaseen pelivireeseen pääsemistä.

Tervehdyttyään Varane on löytänyt yhä useammin itsensä penkiltä ja saanut huomata, kuinka Jonny Evans, Victor Lindelöf ja Harry Maguire ovat nousseet hänen edelleen joukkueen hierarkiassa.

Ranskalaispuolustaja on edellisen kerran mahtunut Unitedin avauskokoonpanoon syyskuussa pelatussa Crystal Palace-ottelussa. Varanen kerrotaan kyllästyneen tilanteeseen ja harkitsevan laukkujensa pakkaamista.

ManU:n manageri, Erik ten Hagin ei uskota päästävän pelaajia muualle tammikuun siirtoikkunan aikana, joten Varane on mahdollisesti jättämässä seuran ensi kesänä.

Saudi Pro Leagueen siirtyminen on talkSPORTIN mukaan yksi Varanen vaihtoehdoista. Tämän lisäksi ottajia saattaisi löytyä myös Italiasta, sillä Juventus ja Inter Milan etsivät uutta topparia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat