Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Tähden loukkaantuminen pakottamassa Barcan pelaajakaupoille: “Meidän on arvioitava tarpeemme”

FC Barcelona
Pexels

FC Barcelona koki hiljattain valtavan takaiskun keskikenttäpelaaja Gavin loukkaantumisen muodossa. Nuorukaisen uskotaan olevan loppukauden sivussa, jonka myötä Barca saattaa olla pakotettu kääntämään katseensa kohti siirtomarkkinoita.

Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuenten uhkapeli kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun keskikenttäpelaaja Gavi loukkaantui panoksettomassa ottelussa Georgiaa vastaan. La Roja oli ehtinyt varmistaa jo jatkopaikkansa ennen EM-karsintojen päätöskierrosta, mutta de la Fuente kieltäytyi lepuuttamasta yhtä tärkeimmistä pelaajistaan.

Gavin vakava vamma oli luonnollisesti järkyttävä vastoinkäyminen hänen seurajoukkueelleen FC Barcelonalle. Nuorukainen on kuulunut Xavi Hernandezin avainpelaajiin tällä kaudella ja hänen varaansa laskettiin paljon kevään ratkaisupelejä ajatellen.

Barcan urheilutoimenjohtaja Deco myöntää, että verkot ovat vesillä uusien hankintojen toivossa. Ajankohta ei kuitenkaan ole katalaanien kannalta paras mahdollinen, sillä tammikuussa harvemmin nähdään suuren kokoluokan pelaajakauppoja.

– Tuoreiden tapahtumien johdosta meidän on arvioitava tarpeemme. Meidän on harkittava, mitä voimme tehdä taloudellisen tilanteemme puitteissa, Deco kertoi Sports Molen mukaan.

– Tammikuussa tärkeät pelaajat pysyvät yleensä seuroissaan, joten uusien hankintojen tekeminen talvimarkkinoilla on erittäin haastavaa, portugalilainen myönsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga