Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Mourinholta selkeä mielipide koskien Carlo Ancelottin tilannetta: “Vain hullu jättää Real Madridin”

Carlo Ancelotti
AOP

Carlo Ancelottin tulevaisuudella on spekuloitu valtavat määrät kuluvan kalenterivuoden aikana. Toinen managerilegenda José Mourinho antaa kokeneelle italialaisvalmentajalle oman neuvonsa.

Carlo Ancelottin tulevaisuudesta ei ole edelleenkään minkäänlaista varmuutta. Pitkän valmennusuran tehnyt Ancelotti on tehnyt loistavaa jälkeä Real Madridin peräsimessä ja voittanut vuosien varrella seuran peräsimessä lähes kaiken mahdollisen.

Kuten hyvin tiedetään, Ancelottin sopimus Los Blancosin kanssa on päättymässä kuluvan kauden jälkeen ja häntä on viety huhuissa Brasilian maajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi.

Brasilia, joka pelaa tällä hetkellä Fernando Dinizin alaisuudessa, on kenties uuden koutsin tarpeessa, mutta José Mourinho neuvoo Ancelottia jatkamaan nykyisessä pestissään. Mourinho valmensi Madridia vuosina 2010-2013 ja paljastaa lähtöpäätöksensä kaduttavan.

– Vain hullu jättää Real Madridin, jos seura toivoo heidän jatkavan. Minä olin ainoa. Kolmen vuoden ajan (Florentino) Perez ja Jose Angel Sanchez halusivat minun jatkavan niin paljon, mutta minä päätin lähteä. Olin hullu.

– Olen varma, että pieninkin ele Florentinolta saisi Carlon jäämään. Hän on täydellinen valmentaja Real Madridille ja Madrid on täydellinen seura hänelle.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga