Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan kärkikamppailussa hurjat panokset! – City saa vieraakseen Liverpoolin

Englannin Valioliiga
AOP

Manchester City ja Liverpool aloittavat Valioliigan lauantain ottelukierroksen. Etihadilla pelattavaan kamppailuun lähdetään herkullisista lähtökohdista, sillä joukkueet ovat sarjataulukon sijoilla 1. ja 2.

Valioliiga palaa normaaliin päiväjärjestykseen marraskuun maajoukkuetauon jälkeen. Lauantaina pelataan seitsemän ottelun kierros, jonka herkkupalana nähdään Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen kohtaaminen.

Sarjan kärjessä porskuttava City kompasteli pariin otteeseen alkukaudesta, mutta joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut totuttuun tapaan korkealla tasolla. Citizens on toistaiseksi kärsinyt 2 tappiosta 12 pelaamastaan ottelusta ja joukkueen hyökkäys on ollut sarjan tehokkain.

Viime kierroksella Chelsea ylsi Cityä vastaan 4-4 tasapeliin, joka todisti, että taivaansinisten puolustuksesta löytyy silti aukkoja, joita Liverpool pyrkii varmasti hyödyntämään.

Jürgen Kloppin käskyttämä Liverpool on pisteen Cityä perässä sarjan toisella sijalla.

Redsin kone on käynyt tasaisesti muutamaa kauneusvirhettä lukuun ottamatta. Lutonia vastaan pelattu tasapeli oli Kloppin suojateille kova pettymys, jota seurasi kuitenkin vakuuttava 3-0 voitto Brentfordista.

Kumpikin joukkue on Valioliigan kärkeä myös kuntopuntareita vertaillessa ja marginaalit ovat erittäin pieniä. City on vienyt kaksi edellistä kohtaamista nimiinsä kaikki kilpailut huomioituna ja sillä on kotietu puolellaan. Isäntien puolustus joutuu kuitenkin hurjaan testiin Liverpoolin vahvavireistä hyökkäystä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga