Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea-faneille pettymys! – Supertähti sivussa Valioliigan huippukamppailusta!

Christopher Nkunku
AOP

Chelsean manageri Mauricio Pochettino vahvistaa, ettei joukkueen jättihankinta Christopher Nkunku ole käytettävissä Bluesin huomisessa ottelussa Newcastle Unitedia vastaan. Ranskalaistähti on kuitenkin kovaa vauhtia palaamassa joukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

Chelsea sai ennen kuluvan kauden alkua todella murheellisia uutisia, kun joukkueen jättihankinta Christopher Nkunku loukkaantui.

Preseasonilla vakuuttavaa jälkeä tehnyt ranskalainen joutui polvileikkaukseen, jonka myötä häntä ei olla vielä nähty valioliigaviheriöillä. Nkunkun kuntoutumisen on raportoitu hyvin, jonka myötä Bluesin kannattajat ovat odottaneet vesi kielellä hänen palaamistaan joukkueen vahvuuteen.

Lontoolaisjoukkueen manageri Mauricio Pochettino kertoo edistystä tapahtuneen, mutta vahvistaa, ettei Nkunku ole mukana vielä Newcastle-ottelussa.

– Hän on edelleen sivussa. Hän on harjoitellut kanssamme, muttei ole pystynyt vielä osallistumaan täysipainotteisesti.

– Hänen kuntoutumisensa on edelleen kesken. Kyseessä on mahtava pelaaja, joka oli yksi Bundesliigan parhaista maalintekijöistä. Hän voi pelata useammalla eri pelipaikalla ja hänen taitotasonsa on ällistyttävällä tasolla.

– Oli todella epäonnekasta menettää hänet ennen kauden alkua. Tulemme tekemään parhaamme löytääksemme hänelle paikan joukkueessa. Hänellä on edessään kova kilpailu pelipaikasta ja täysi työ saada itsensä parhaaseen mahdolliseen iskuun.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga