Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa sunnuntaina hieno kattaus – Hotspur Stadiumilla jaossa tärkeitä pisteitä

Tottenham Hotspur Stadium
Unsplash

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Ensimmäisenä nähdään Tottenhamin ja Aston Villan välinen ottelu, joka potkaistaan käyntiin klo 16:00.

Sunnuntain ensimmäisestä pelistä on lupa odottaa erittäin tasaväkistä ja jännittävää näytöstä. Ange Postecogloun valmentama Tottenham Hotspur saa vieraakseen Aston Villan. Ottelun tärkeyttä lisää se, että joukkueet ovat pisteen päässä toisistaan sarjataulukon sijoilla 4. ja viisi.

Tottenham, joka piti vielä muutama viikko sitten Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan, on valahtanut kahden peräkkäisen tappion myötä neljänneksi. Chelsealle marraskuun alussa kärsitty 4-1 tappio oli todella monen tekijän summa, mutta ennen maajoukkuetaukoa Wolvesia vastaan tullut 2-1 häviö kummittelee varmasti edelleen pelaajien mielessä.

Spurs kuului alkukaudella pitkään sarjan vakuuttavimpiin joukkueisiin, mutta useat loukkaantumiset ovat näkyneet karulla tavalla viime viikkojen tuloksissa. Sivussa on edelleen useampi avauskokoonpanon pelaaja, joten tehtävä ei ole sunnuntaina helpoimmasta päästä.

Unai Emery on saanut Aston Villan hienoon iskuun tällä kaudella. Muutama kauneusvirhe tilastoista silti löytyy, kuten pari viikkoa sitten tullut tappio Nottingham Forestille. Villa palasi kuitenkin voittojen tielle ennen maajoukkuetaukoa Fulhamin kustannuksella ja nyt joukkueelle tarjoutuu todellinen iskun paikka Hotspur Stadiumilla.

Ottelusta on lupa odottaa tasaista kamppailua Spursin ollessa hienoinen ennakkosuosikki. Vieraiden saumoja ei kuitenkaan kannata aliarvioida.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga