Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Everton hyökkää ärsytettynä Unitedin kimppuun – Tuoko Goodison Parkin tuki isännille voiton?

Everton
Pixabay

Everton ja Manchester United ottavat mittaa toisistaan sunnuntain jälkimmäisessä valioliigakamppailussa. Pistemenetyksestä sisuuntunut Everton lähtee kotipeliinsä ärsytettynä, joten Unitedilla ei ole todennäköisesti luvassa helppoa iltapuhdetta.

Everton putosi sarjataulukon hännille sen jälkeen, kun joukkueelle mätkäistiin 10 pisteen vähennys taloudellisten epäselvyyksien takia. Isku oli luonnollisesti tuntuva Goodison Parkilla, sillä Toffees on näin ollen jälleen kerran suoran putoajan paikalla.

Seura on välttynyt Championshipiin putoamiselta vain vaivoin kahdella edelliskaudella, joten huoli on aiheellinen.

Everton on voittanut tällä kaudella neljä ottelua ja takkiin on tullut kuusi kertaa. Edellisellä kierroksella irronnut 2-3 vierasvoitto Crystal Palacesta oli hyvä näyte Sean Dychen ryhmän iskukyvystä.

Evertonia ei voida pitää ennakkosuosikkina Manchester Unitedia vastaan, mutta kaikki on mahdollista äänekkään Goodison Parkin yleisön edessä.

Historiallisen huonosti kautensa aloittanut ManU on sarjataulukon kahdeksannella sijalle. Punapaidat ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan, joskin joukkue joutui tekemään täyden päivätyön Fulhamia ja Luton Townia vastaan.

Nyt edessä on erilainen testi, sillä vastaan asettuu kipeästi pisteitä tarvitseva Everton. Asetelmat huomioituna, vaakakuppi saattaa kallistua isäntien puolelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga