Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen ManU-kippari ylisti joukkueen superlahjakkuutta: “Ainoa pelaaja, joka näytti itseltään”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Manchester United otti hienon 3-0 voiton Evertonin kotikentältä sunnuntaina. Yksi pelin näkyvimmistä pelaajista oli Unitedia edustava Kobbie Mainoo, joka kellotti kauden ensimmäiset minuuttinsa Valioliigassa. Asiantuntija Gary Neville antoi Mainoosta ylistäviä arvioita.

Manchester United sai Evertonia vastaan Goodison Parkilla pelattuun otteluun parhaan mahdollisen alun, kun Alejandro Garnacho onnistui maalinteossa kolmen minuutin kohdalla.

Evertonilla oli pelissä omat etsikkoaikansa, mutta joukkue kyennyt hyödyntämään tilaisuuksiaan. ManU otti lopulta 3-0 voiton, kun Marcus Rashford ja Anthony Martial kaunistelivat maalitilastoa toisella puoliajalla.

Yksi pelin parhaista pelaajista oli kuitenkin Kobbie Mainoo, joka esiintyi mallikkaasti Unitedin keskikentällä. Entinen United-puolustaja Gary Neville hehkutti nuorukaisen esitystä.

– Hän oli todella vakuuttava. On syytä pitää mielessä, että hänellä on vielä noin 17 tai 18 pelivuotta edessä, joten hänellä on paljon töitä tehtävänään, Neville tuumi Daily Expressin mukaan.

– Hän tuli Goodison Parkille, jossa vallitsi vihamielisin ympäristö moneen vuoteen ja osoitti tasonsa. Tiedämme, että hänellä on laatua, mutta hän näytti sen hienolla tavalla.

– Arvostelen pelaajia pelin vaikeiden hetkien perusteella. Kun Unitedilla oli vaikea jakso ensimmäisellä puoliajalla, hän oli mielestäni ainoa pelaaja, joka näytti yhä itseltään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga