Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Huimassa vireessä olevaa Real Madridin ex-puolustajaa ei huimaa uudessa ympäristössä: “Kaikki on kääntynyt parhain päin”

Miguel Gutierrez, Granada.
AOP

Loistavaa kautta pelaava Girona on edelleen mukana La Ligan kärkikahinoissa. Yksi joukkueen suurimmista onnistujista on ollut laitapuolustajan tontilla luutiva Miguel Gutierrez. Entinen Real Madridin pelaaja kertoo, ettei seuravaihto ole kaduttanut hetkeäkään.

Girona on sensaatiomaisesti La Ligan toisella sijalla. Mahtiseura Real Madrid pitää piikkipaikkaa hallussaan yhden pisteen erolla, mutta Gironalla on mahdollisuus nousta edelle voittamalla tänään rästiottelussaan Athletic Bilbaon.

Gironan riveistä on löytynyt alkukaudella lukuisia onnistujia, joista yksi on Miguel Gutierrez. Real Madridia juniori-ikäisestä lähtien edustanut Gutierrez ei saanut koskaan kunnollista mahdollisuutta murtautua seuran ykkösmiehistöön.

22-vuotiaalta espanjalaiselta kysyttiin, onko seuran vaihtaminen kaduttanut missään vaiheessa.

– Ei ole. Pelasin Primera Divisionissa Castillan (Real Madridin B-joukkue) kanssa. La Ligaan nouseminen ja säännöllisesti pelaaminen ei ole yksinkertaista. Kaikki on kuitenkin kääntynyt parhain päin, Gutierrez vastasi Football Espanan mukaan.

– Olen saapunut paikkaan, jossa saan parasta mahdollista tukea joukkueelta. Valmennusryhmä ymmärtää, millainen olen pelaajana ja pyrin antamaan kentällä parastani. Katuminen on mahdotonta, sillä kaikki on sujunut erinomaisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga