Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Takavuosien maalitykki lyttää ManU:n siirtosuunnitelmat: “Siitä tulisi yhtä sotkua”

Antoine Griezmann
AOP

Kuten aiemmin kerroimme, Atletico Madridia edustavaa Antoine Griezmannia on viime päivien aikana linkitetty vahvasti Manchester Unitediin. Entinen ManU-tähti Dimitar Berbatov uskoo, ettei Griezmannin hankita olisi hänen entiseltä seuraltaan järkevä ratkaisu.

Entinen Valioliigan maaliruisku Dimitar Berbatov varoittaa Manchester Unitedia Antoine Griezmannin hankinnasta.

Atletico Madridin hyökkääjä on nostettu esiin potentiaalisena hankintana tammikuun siirtoikkunassa. Griezmannia on kaavailtu huhuissa Rasmus Hojlundin rinnalle tai jopa ottamaan tämän paikan Unitedin avauskokoonpanossa.

Griezmann on vuoden 2018 maailmanmestari, jolla on kokemusta niin Atleticosta kuin Barcelonastakin, ja hän on tiettävästi ollut lähellä sopimusta Unitediin aiempina vuosina.

Takavuosina ManU:lle maaleja iskenyt Berbatov on sitä mieltä, että Griezmannin kaltaisen avauskokoonpanon paikkaa vaativan pelaajan mukaantulo aiheuttaisi vain lisää ongelmia Old Traffordilla.

– Jos United päättää ostaa jonkun tammikuun siirtomarkkinoilla, olen utelias näkemään, kuka se on, Berbatov kommentoi DAZN:n mukaan.

– Griezmannin nimi on noussut esiin, mutta jos hän siirtyy Unitediin, niin mitä tapahtuu, kun hän sekä Hojlund ovat pelikunnossa? Griezmannin on pelattava, koska hän on Griezmann, joten jääkö Hojlund silloin penkille? Jos niin käy, niin herää kysymys, että miksi hänet ostettiin.

– Siitä tulisi yhtä sotkua. En usko, että siirto toteutuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga