Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Manchester United tavoittelee Bundesliigan veteraanihyökkääjää – Vaihtaako raha omistajaa tammikuussa?

Thomas Müller, Bayern München.
AOP

Manchester Unitedin raportoidaan olevan Bayern Münchenissä pelaavan Thomas Müllerin kintereillä. Baijerissa seuralegendan asemaan nousseen hyökkääjän peliaika on jäänyt tällä kaudella erittäin vähiin ja Harry Kanen upea vire on syönyt vastuuta entisestään.

Saksan maajoukkueessa ja Bayern Münchenissä legendan asemaan kohonnut Thomas Müller, 34, on urallaan tienristeyksessä. Bayerniä juniori-ikäisestä lähtien edustanut Müller on jäämässä ilman sopimusta kuluvan kauden päätyttyä, eikä seuran mahdollisista aikeista tarjota jatkosopimusta ei ole hiiskunut mitään julkisuuteen.

Müller on kuulunut vuosikausia Bayernin luottomiehiin ja voittanut joukkueen paidassa käytännössä kaiken mahdollisen. Tällä kaudella vastuu on kuitenkin jäänyt vähiin ja hyökkääjä on joutunut kuluttamaan vaihtopenkkiä selkeästi aiempaa enemmän.

Toistaiseksi saksalainen saanut peliaikaa kymmenessä Bundesliigan ottelussa tullen lähinnä vaihdosta kentälle. Näiden pelien aikana Müller on iskenyt yhden maalin ja antanut neljä maalisyöttöä. Kolmessa UCL-ottelussa mies on merkkauttanut yhden syötön ja onnistunut kertaalleen maalinteossa yhdessä Saksan Cupin ottelussa.

Sports Molen saamien tietojen mukaan Manchester United on kiinnostunut hankkimaan kokeneen Müllerin riveihinsä tammikuun siirtoikkunassa. Pelaajan markkina-arvo on Transfermartkin viimeisen arvion mukaan 12 miljoonaa euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga