Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-puolustaja onnistui Cityn tähden pimentämisessä: “Hänen täytyy jatkaa samalla tavalla”

Trent Alexander-Arnold, Liverpool.
AOP

Trent Alexander-Arnold pelaa jälleen vahvaa kautta Liverpoolin takalinjoilla. Punapaitojen alakerran johtaja Virgil van Dijk ylisti joukkuetoverinsa suoritusta tasapeliin päättyneessä Manchester City-kamppailussa.

Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen kamppailu päättyi tasatulokseen Erling Haalandin ja Trent Alexander-Arnoldin maalien myötä.

Pool-puolustaja Alexander-Arnold oli ottelussa erittäin näkyvässä roolissa, sillä hänen tehtävänään oli pimentää Cityn tuulennopea Jeremy Doku. Englantilainen onnistui tehtävässään mallikkaasti, joka ei jäänyt myöskään Virgil van Dijkilta huomaamatta.

– Hän tuo paljon puolustuspelaamiseemme ja hänellä on erityisominaisuuksia pallollisena, joten hän on kokonaisvaltainen paketti. Hänen täytyy jatkaa samalla tavalla ja pitää omat standardinsa korkealla, van Dijk kehui 90minin mukaan.

– Uskon, että kenellä tahansa puolustajalla tulisi yksi vastaan yksi vastaan yksi-tilanteissa vaikea iltapuhde Dokun kanssa. Hän on todella hyvä harhauttelija. Mielestäni (Alexander-Arnodilla) ei ollut kuitenkaan suurempia vaikeuksia. Sitä on puolustettava yhtenäisesti yritettävä luoda kaksi vastaan yksi tilanteita.

– Olen onnellinen, että hän onnistui lopulta tekemään tasoitusmaalin, van Dijk päätti.

Arsenal nousi lauantaisen voittonsa myötä Valioliigan kärkeen pisteen erolla Manchester Cityyn nähden. Liverpool on kolmantena kaksi pistettä Tykkimiehiä perässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga