Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Arsenalin tähtipelaaja on otettu entistä tarkempaan syyniin: “Sitä tapahtuu jokaisessa ottelussa”

Bukayo Saka, Arsenal.
AOP

Bukayo Saka on ollut totuttuun tapaan yksi Arsenalin näkyvimmistä pelaajista tällä kaudella. Englantilaishyökkääjä kuitenkin myöntää, että aiempaa tarkempi vartiointi on tehnyt hänen pelaamisestaan haastavaa.

Valioliigan kärkipaikalle hiljattain noussut Arsenal on onnistunut jatkamaan viime kauden vahvaa virettään. Lontoolaiset ovat kärsineet toistaiseksi vasta yhden tappion ja vyöllä on muun muassa henkisesti äärimmäisen tärkeä voitto Manchester Citystä.

Gunnersin hyökkäyspelaaminen on rullannut mallikkaasti ja Bukayo Saka on ollut tuttuun tapaan yksi Mikel Artetan ryhmän suurimmista syömähampaista. Englantilainen on merkkauttanut toistaiseksi 4 maalia ja viisi maalisyöttöä kahteentoista valioliigaotteluun. Neljässä UCL-kamppailussa Saha on iskenyt tehot 2+3.

Hyökkääjä myöntää, että aiempaa tarkempi vartiointi on asettanut tällä kaudella omat haasteensa.

– Tuntuu siltä, että monissa ottelussa joudun tuplavartioinnin kohteeksi, kuten myös Gabi (Gabriel Martinelli). Sitä tapahtuu jokaisessa pelissä. Katson jälkikäteen otteluitani ja pyrin löytämään keinoja parantaa, Saka tuumii 90minin mukaan.

– Loppujen lopuksi minun on hyväksyttävä, että näin tämä tulee jatkumaan tällä kaudella ja yrittää sopeutua tilanteeseen.

Arsenal pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona, kun joukkuee kohtaa Mestarien liigassa Lensin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga