Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ikoninen valioliigapuolustaja lopettaa uransa: “15- tai 16-vuotiaana minulle kerrottiin, etten ole tarpeeksi hyvä”

Phil Jagielka.
AOP

Phil Jagielka on ilmoittanut lopettavansa jalkapallon 41-vuotiaana.

Entinen Sheffield Unitedin, Evertonin, Derby Countyn, Stoke Cityn ja Englannin maajoukkueen keskuspuolustaja Phil Jagielka ripustaa nappulakengät naulaan. Jagielka ehti pelata 23 vuotta ammattilaisena. Hän ensiintyi 376 valioliigaottelussa 15 kauden aikana tehden 18 maalia.

Jagielka pelasi urallaan yhteensä 805 ammattilaisottelua, joista 40 Englannin maajoukkueen paidassa, jota hän edusti vuosina 2008-2016.

Hän teki Kolmen Leijonan paidassa kolme maalia. Jagielka valittiin mukaan vuoden 2012 EM-kilpailuihin ja kahta vuotta myöhemmin pelattuun MM-turnaukseen.

– Kuten ajoituksesta voi päätellä, olen yrittänyt laittaa itseni likoon nähdäkseni, jos minulle tarjotaan vielä mahdollisuutta jatkaa uraani. Sellaista ei kuitenkaan ilmaantunut, joka on ymmärrettävää, Jagielka kertoi Valioliigan verkkosivuilla.

– Olen todella ylpeä siitä, että pystyin jatkamaan uraani yli 40-vuotiaaksi asti. 15- tai 16 vuotiaana minulle kerrottiin, etten ole tarpeeksi hyvä. Pystyin tämän jälkeen jatkamaan uraani pitkään ja onnistuin maalinteossa yli nelikymppisenä, joten en usko, että voin juurikaan valittaa.

Jagielka on Sheffield Unitedin kasvatti, mutta hänet muistetaan parhaiten Evertonin paidasta. Jykevä toppari edusti Toffeesia 12 vuoden ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga