Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamilta huima nousu Valioliigan huippukamppailussa: “Mielestäni toinen puoliaika oli erinomainen”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Manchester City ja Tottenham Hotspur järjestivät todellisen trillerin Valioliigan sunnuntain huippupelissä. Ange Postecoglou oli tyytyväinen Spursin esitykseen jälkimmäisellä puoliajalla.

Etihadilla pelattu huippukamppailu Manchester Cityn ja Tottenham Hotspurin välillä päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3 tasapeliin. Peli lähti räjähtävästi liikkeelle, kun Heung-min Son vei lontoolaiset johtoon kuuden peliminuutin kohdalla.

Muutamaa minuuttia myöhemmin avausmaalista vastannut eteläkorealaistähti ohjasi Cityn vapaapotkusta pallon omaan verkkoon. Phil Foden vei isännät johtoon, jonka myötä tauolle siirryttiin 2-1 lukemissa.

Giovani Lo Celso tasoitti jälkimmäisellä nelivitosella upealla laukauksellaan ennen kuin Jack Grealish ohjasi joukkueensa kolmannen maalin. Peli näytti päätyvän kotivoittoon, mutta Dejan Kulusevski puski voimalla päätöslukemat varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

– Olimme vielä puoliajalla pelissä mukana, joten sain tauolla tilaisuuden valaa pelaajiin uskoa, Tottenhamin manageri Ange Postecoglou tuumi seuran verkkosivuilla.

– Mielestäni toinen puoliaika oli erinomainen. Emme antaneet tapahtumien karata käsistämme, pysyimme mukana ja teimme pelin epämukavaksi Citylle. He eivät pystyneet missään vaiheessa hallitsemaan peliä. Me painostimme ja pidimme palloa, joten olen todella tyytyväinen, että saimme palkkamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga