Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n legendalta täyslaidallinen Newcastle-tappion jälkeen: “Joukkueessa on liikaa laiskoja pelaajia”

Paul Scholes
AOP

Manchester United joutui taipumaan Newcastlen vieraana, kun Anthony Gordonin maali riitti Eddie Howen miehistölle täyteen pistepottiin. Entinen United-pelaaja Paul Scholes ruoti kovin sanoin vanhan seuransa pelaamista.

Newcastle lähti kotipeliinsä Manchester Unitedia vastaan ennakkosuosikkina ja otti odotetusti kolme pistettä. Magpies hallitsi ottelua mielin määrin ja kotijoukkueen voittoa voidaan pitää täysin ansaittuna.

ManU nousi taisteluun vasta varsinaisen peliajan päätösminuuteilla, mutta ei onnistunut tasoitusmaalin tekemisessä. Pallo oli kertaalleen Newcastlen verkossa, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Pitkän uran Unitedin sotisovassa tehnyt Paul Scholes ei säästellyt vanhaa seuraansa ottelun jälkeisessä haastattelussaan.

– Tämä oli roskaa. He (United) ovat tällä hetkellä huono joukkue. Viimeaikaiset tulokset ovat olleet harhaanjohtavia. Joukkueessa on liikaa laiskoja pelaajia. Sitä on mahdotonta hyväksyä.

– Tällaisissa paikoissa pelaaminen vaatii ensinnäkin kovaa työntekoa. Newcastlen pelaajista välittyi ilo tehdä töitä molempiin suuntiin. Minun kävi sääliksi heidän laitapuolustajiaan.

Scholes otti hampaisiinsa myös Marcus Rashfordin, joka osoitti tyytymättömyyttään joutuessaan vaihtoon.

– Miksi hän näytti noin yllättyneeltä? En ymmärrä sitä. Hänestä oli enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelle.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga