Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin sensaatio vastaanotti palkintonsa: “Tämä on seurausta siitä, että pelaan loistavien pelaajien kanssa”

Jude Bellingham, Real Madrid.
AOP

Real Madridin pelaajia palkittiin Tuttosportin isännöimässä gaalassa. Yksi palkituista oli Jude Bellingham, joka vastaanotti aiemmin voittamansa Golden Boy-palkinnon.

Jude Bellingham, joka voitti Kopa Trophyn jo aiemmin tänä vuonna, oli ylivoimainen suosikki Golden Boy -palkinnon saajaksi. Lopulta pysti myönnettiinkin Bellinghamille ennätyksellisellä marginaalilla.

Viime kuussa voittajaksi julistettu Bellingham vastaanotti Golden Boy -palkinnon eilen illalla Torinossa. Puhuessaan medialle palkinnon voittamisen jälkeen englantilainen ei hillinnyt onneaan.

– Kiitos. Olen täynnä intoa päästessäni mukaan tähän erityisten pelaajien ryhmään. Olen erittäin onnellinen voittaessani Golden Boy -palkinnon. Tämä on seurausta siitä, että pelaan loistavien pelaajien kanssa. Heille kuuluu suuri kiitos.

– Haluan auttaa joukkuettani ja maatani olemaan parhaita. Niin maailman parhaat pelaajat tekevät. Haluan vain auttaa joukkuettani kehittymään, vain sillä on merkitystä, Bellingham totesi Madrid Universalin mukaan.

Bellingham on kukoistanut Real Madridissa ja nauttii elämästä Carlo Ancelottin komennossa. Nykyisestä työnantajastaan puhuessaan nuorukainen korosti, kuinka etuoikeutettu hän on saadessaan pelata seurassa.

– Real Madrid on paras joukkue ikinä. Olen onnellinen saadessani mahdollisuuden pelata täällä, sellaista ei tarjoudu jokaiselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga