Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Oma koira puraisi Atleticoa! – “Olen iloinen hänen puolestaan”

Joao Felix, FC Barcelona.
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, FC Barcelona kukisti sunnuntaina Atletico Madridin 1-0 Joao Felixin maalilla. Erityishuomiota läpi ottelun saaneen Felixin otteet olivat Blaugranan päävalmentajan Xavi Hernandezin mieleen.

Ennen FC Barcelonan ja Atletico Madridin välistä huippuottelua suurin huomio kohdistui Joao Felixiin. Juonikas portugalilaishyökkääjä kohtasi ensimmäistä kertaa vanhan seuransa Barcan paidassa ja kohtaamisesta muodostui odotetun lämminhenkinen.

Felix sai Atletico-puolustukselta erityiskohtelua läpi ottelun, mutta onnistui kuitenkin säilyttämään malttinsa ja keskittymään olennaiseen. Felix oli yksi kentän näkyvimmistä pelaajista ja ottelu ratkesi hänen 28. minuutilla tekemäänsä maaliin.

Barcan manageri, Xavi Hernandez kehui Felixin otteita, vaikka myönsikin olleensa hieman huolissaan ottelun aiheuttamista paineista.

– Näin hänen työskentelevän ahkerasti ja riistävän monia palloja. Hänen yhteispelinsä laidalla Cancelon (Joao) kanssa toimi mallikkaasti, Xavi kertoi Football Espanan mukaan.

– Olen iloinen hänen puolestaan. Näen hänet onnellisena, joka on todella tärkeää. Sanoin hänelle, että hänen pysyttävä rauhallisena, koska ylimääräinen lataus saattaa joskus vaatia veronsa. Olen iloinen, että hän pelaa joukkueessamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga