Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigapaluu häämöttää edessä? – Ollaanko St. James’ Parkilla valmiita todelliseen shokkiratkaisuun?

David de Gea
AOP

Newcastle United koki viikonloppuna ikävän takaiskun, kun joukkueen selkeä ykkösmaalivahti Nick Pope loukkaantui. Tuoreiden lähteiden mukaan Magpiesille on tarjottu mahdollisuus tehdä sopimus entisen ManU-vahdin, David de Gean, kanssa.

Newcastle otti lauantaina hienon 1-0 voiton Manchester Unitedista vakuuttavan esityksen jälkeen. Harakat saivat ottelusta kuitenkin myös jobinpostia, sillä joukkueen maalivahti Nick Pope loukkasi itseään.

Englantilaisen vamman uskotaan olevan vakava, jonka myötä hän saattaa joutua olemaan sivussa pitkään. Newcastlen ykkösmaalivahdiksi nousee todennäköisesti kokenut Martin Dubravka, mutta joukkueen kerrotaan haaveilevan myös uusista vahvistuksista tolppien väliin. Yksi esiin nousseista nimistä on Arsenalia edustava Aaron Ramsdale.

Pienemmälle vastuulle tällä kaudella jäänyt Ramsdale janoaa lisää peliaikaa, mutta tällä hetkellä näyttää epätodennäköiseltä, että Arsenal päästää kassarinsa kilpailijan riveihin kesken kauden.

Toisena potentiaalisena vaihtoehtona pidetään David de Geaa.

Edelleen ilman seuraa oleva espanjalainen on ollut muun muassa Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Nassrin hankintalistalla, mutta 90min kertoo, että hän etsii ensisijaisesti uutta työnantajaa Euroopasta. Newcastlessa miehelle tarjoutuisi myös hyvät mahdollisuudet päästä pelaamaan Mestarien liigaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset