Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Alan Shearer kommentoi Manchester United-hyökkääjän otteita: “On mahdotonta hyväksyä…”

Marcus Rashford (vas.) ja Tino Livramento.
AOP

Manchester United jäi todella kauas parhaastaan viikonloppuna pelatussa Newcastle-ottelussa. Etenkin Marcus Rashfordin vaisut otteet ovat herättäneet paljon arvostelua. Entinen Valioliigan maalinsylkijä Alan Shearer ruotii englantilaishyökkääjän esitystä kovin sanoin.

Newcastlen ei tarvinnut esittää mitään ihmeellistä lauantaina Manchester Unitedia vastaan. Kolme sarjapistettä irtosivat lopulta Anthony Gordonin maalilla, eivätkä vieraat pystyneet missään vaiheessa uhkaamaan Magpiesin johtoasemaa viimeisten minuuttien kiriä lukuun ottamatta.

Varjojen mailla tällä kaudella vaellellut Marcus Rashford oli ottelussa erittäin vaisu ja hänet otettiinkin vaihtoon noin tunnin pelin kohdalla. Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer kommentoi Rashfordin edesottamuksia.

– En tiedä, onko Marcus Rashfordille tullut riitaa valmentajan kanssa, onko hän erimielinen joidenkin joukkuetovereidensa kanssa, vai eikö hän pidä pelipaikastaan. Kaiken sen perusteella, mitä näin lauantaina Newcastle Unitedia vastaan kärsityssä tappiossa, tiedän, että kyseessä on onneton pelaaja, Shearer tuumi TBR Footballin mukaan.

– On normaalia, että joskus kohdalle sattuu huono ottelu. Työnteosta ei voi kuitenkaan luistaa. On mahdotonta hyväksyä, että pelaajaa ei kiinnosta juosta riittävästi tai auttaa puolustusta. Tykkää Rashford siitä tai ei, kaikki näkivät kentällä pelaajan, jolta puuttui intohimoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga