Erik ten Hag hehkutti Unitedin yllätysratkaisijaa: “Kyky nousta esiin oikeilla hetkillä”

Scott McTominay, Manchester United.

Manchester United otti arvokkaan 2-1 voiton Chelseasta. Scott McTominay jatkoi viime aikojen hyvää virettään punaisten keskikentällä ja vastasi kotijoukkueen molemmista osumista.

Valioliigassa pelattiin keskiviikkona kuuden ottelun kierros, joka huipentui Manchester Unitedin ja Chelsean kohtaamiseen. Old Traffordilla pelattu kamppailu lähti liikkeelle kotijoukkueena toimineen ManU:n hallinnalla.

Pallo vietiin pilkulle yhdeksännellä minuutilla Antonyyn kohdistuneen rikkeen jälkeen. Robert Sanchez venytti kuitenkin itsensä Bruno Fernandesin vedon tielle. Alejandro Garnacho pääsi ampumaan irtopallosta, mutta hänen yrityksensä karkasi stadionin ylimmille penkkiriveille.

Kymmentä minuuttia myöhemmin United onnistui. Pallo jäi pyörimään Chelsean rangaistusaluelle ja Scott McTominay kiskaisi nahkakuulan verkon perukoille. Chelsea tuli tasoihin Cole Palmerin sijoituksella ennen avausjakson päättymistä.

Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä myös toisella puoliajalla. Chelsealla oli omat tilaisuutensa, mutta lopulta ottelu ratkesi McTominayn toiseen maaliin. Kyseessä oli skotlantilaisen viides täysosuma tällä kaudella.

Unitedin manageri Erik ten Hag suitsutti ottelun jälkeen keskikenttäpelaajaansa.

– Hänellä on riittävästi taitoa ja kyky nousta esiin oikeilla hetkillä. Hänen maalivainunsa on kohdillaan, kuten myös hänen viimeistelykykynsä, ten Hag tuumi 90minin mukaan.