Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan yllättäjälle arvokkaat pisteet! – “Kaikki kunnia kuuluu pelaajille”

Wolverhampton
Pixabay

Wolverhampton Wanderers otti tärkeän 1-0 voiton Burnleystä tiistaina. Molineux’lla pelattu ottelu ratkesi Hee-chan Hwangin osumaan.

Gary O’Neil myöntää yllättyneensä siitä, miten hyvin Wolverhampton on pärjännyt tällä kaudella.

Joukkue menetti kesällä useita tärkeitä pelaajiaan, mutta on siitä huolimatta pystynyt raapimaan viisi voittoa 15 pelaamastaan ottelusta.

Tiistaina Wolves sai vieraakseen Burnleyn ja ottelusta muodostui odotusten mukaisesti pienten marginaalien kamppailu.

O’Neilin suojatit pystyivät lopulta nappaamaan kolme pistettä Heechan Hwangin maalilla.

– Olemme odotuksia edellä, emmekä pelkästään pisteiden osalta, vaan myös pelaamisen laadun kannalta, O’Neil tuumi Eurosportin mukaan.

– Kaikki kunnia kuuluu pelaajille. He tekevät kaikkensa tämän seuran eteen. Toivottavasti voimme jatkaa samalla tavalla ja kehittyä entisestään.

– Tämä oli suuri voitto. En usko, että voimme aliarvioida tämän tuloksen merkitystä, sillä olemme pelanneet täällä useita kärkijoukkueita vastaan ja pysyneet yhtenäisenä luottaen vastahyökkäyksiin.

– Tähän peliin lähdettäessä pyysin pelaajilta erilaisia asioita ja ollakseni rehellinen, ottelusta muodostui juuri sellainen kuin odotinkin.

– Burnley on hyvin organisoitu joukkue, jota on vaikea murtaa. Me hallitsimme kuitenkin tapahtumia ja olimme mielestäni vaarallisempia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga